Obvestila

Dostop do URI Soča

ZAČASNO PRESELJENI GLAVNI VHODI 

Zaradi gradbenih del sta trenutno zaprta glavna vhoda v URI Soča.

Vstop je v tem času mogoč preko stranskih vhodov (pri otroškem oddelku in stranski vhod iz smeri Linhartove ceste).

Zahvaljujemo se vam za razumevanje! 

 

DOVOZI IN DOSTOPI 

V juliju smo na URI Soča spremenili način dostopov vozil, pri čemer gre za del celostne ureditve parkiranja in dostopov na URI Soča. 

Glavni vstop in dovoz pacientov je na vhodu v stavbo Vrtnica s Štajerske ceste 1.

Za slabo pokretne paciente je na rondoju pred vhodom v URI Soča mogoče kratkotrajno ustavljanje in parkiranje (do 10 minut). Nato vas prosimo, da vozila umaknete na eno od javnih parkirišč v neposredni bližini. 

Mimo zapornice s strani Linhartove ceste lahko brez predhodne najave še naprej dostopajo obiskovalci, ki so peš, s kolesi, kolesi z motorjem, skiroji itd. 

Dostop z vozili s strani Linhartove ceste je še naprej mogoč za invalide, zaposlene in za nekatere skupine obiskovalcev, ki so vnaprej dogovorjene. Na označenih parkiriščih za invalide za zapornico lahko še naprej parkirajo pacienti z veljavno parkirno karto za invalidne osebe. Parkirajo lahko tudi pacienti Centra za ortotiko in protetiko in Rehabilitacijskega inženiringa (predelava vozil in sedežna tehnologija) ter svojci in asistenti, ki aktivno sodelujejo v programu rehabilitacije. Vsi omenjeni obiskovalci morajo biti vnaprej napovedani s strani zdravstvene administracije.