Lekarna Soča

Lekarna Soča je edina specializirana lekarna za medicinske pripomočke v Sloveniji. Lekarno poleg bogate ponudbe odlikujejo številne inovativne rešitve, ki so v pomoč našim pacientom, predvsem pacientom z omejitvami v gibanju.

Nakup iz vozila

Kot prva lekarna v Sloveniji smo uvedli postrežbo v vozilo (angl. drive-through). Storitev je bila prvotno namenjena predvsem gibalno oviranim, a jo danes zelo cenijo vse naše stranke. Nakup iz avtomobila je udoben in varen ter še posebej dobrodošel ob slabem vremenu in v času različnih viroz ter drugih nalezljivih bolezni. Zelo radi ga uporabljajo tudi mladi starši, saj jim z otroki ni potrebno zapuščati vozila.

Spletna lekarna

Med prvimi v Sloveniji smo omogočili nakupe preko spletne lekarne. Spletna lekarna  ima enega najbogatejših naborov medicinskih pripomočkov, zdravil, prehranskih dopolnil in izdelkov za nego. Obiskovalce  stalno razvaja z akcijskimi popusti. Za vse naše stranke smo pripravili članke s koristnimi nasveti. Spremljajte nas na naši Facebook strani.

Brezplačna dostava medicinskih pripomočkov na naročilnico ZZZS

Lekarna Soča je prva v Sloveniji omogočila brezplačno dostavo medicinskih pripomočkov na naročilnico ZZZS na dom. Naročanje je zelo preprosto. S telefonom fotografirate naročilnico in dopišete podatek za dostavo, vse ostalo uredijo naši strokovnjaki za medicinske pripomočke. Več o naročilu medicinskih pripomočkov na naročilnico ZZZS na dom lahko preberete na www.medicinski-pripomocek.si.

Brezplačno parkiranje pred vhodom

Lekarna Soča ima brezplačno urejeno parkirišče pred vhodom, kar omogoča našim strankam enostaven dostop in hitro storitev.

Demonstracijski center za medicinske pripomočke

V lekarni je sodobno opremljen demonstracijski center za medicinske pripomočke. Pri izboru medicinskih pripomočkov vam svetujejo strokovnjaki URI Soča, specializirani za aplikacijo medicinskih pripomočkov.

Izposoja medicinskih pripomočkov

Najnovejša storitev lekarne Soča je izposoja medicinskih pripomočkov na dom. Trenutno si je mogoče izposoditi naslednje pripomočke:

  • vozički,

  • hodulje s kolesi,

  • hodulje brez koles,

  • črpalke za enteralno prehrano.